Home » Pottyondi Edina | pottyondy edina férje | Ingyenes zenei oldal Magyarországon

Pottyondi Edina | pottyondy edina férje | Ingyenes zenei oldal Magyarországon

Pottyondi Edina | Az összes dalt megtalálhatja weboldalunkon

[penci_button link=”#” icon=”” icon_position=”left” text_color=”#313131″]Nézze meg az alábbi videót[/penci_button]

További információt itt talál: Hungary.xemloibaihat.com/music-video

A témához kapcsolódó képek Pottyondi Edina

Pottyondi Edina


A témához kapcsolódó információk pottyondy edina férje

Van dolga a fiataloknak, arra ugyanis nem szabad várni, hogy megváltozzon a megélhetési politikusok véleménye – ezt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában mondta Pottyondy Edina, aki Kovács Zoltán kormányszóvivőt is megélhetési politikusnak nevezte.

Iratkozzon fel csatornánkra:
Látogasson el oldalunka:
Facebook:

>>https://hungary.xemloibaihat.com, Reméljük, hogy ezek az információk nagy értéket képviselnek az Ön számára

Nagyon szépen köszönjük

Keresés a témához kapcsolódóan pottyondy edina férje.

#Pottyondi #Edina

atv.hu,atv,Pottyondi Edina,Egyenes Beszéd,Kovács Zoltán

Pottyondi Edina

pottyondy edina férje.

40 thoughts on “Pottyondi Edina | pottyondy edina férje | Ingyenes zenei oldal Magyarországon”

  1. ez itt nem az én Földem nem az én hazám, hol naplopók róják a virtuális utakat, vak vezet világtalant nap nap után ez itt nem az én földem nem az én hazám!!!!!!!!! és igaz is mit mondok mert amint látom nem érti a sok idióta hogy a pártok csak pártoskodnak megosztják nem képviselik a népet!!! Ezért nem is érdemes szót pazarolni ennyii genetikai selejtre!!!!!!!

  2. Az egészbe az a legjobb hogy ütőképes Momentum és hogy az ellenzékben milyen összefogás cicaharc van és hogy òket ez nem érdekli , nah bazd + hát összeborultak már vele és benne vannak a horror koalicióba , nah ezért nem szavazok rájuk mert amibe Gyurcsány meg MSZP,meg Jobbik van, az halott ügy inkább már a Fidesz.
    Sajnálom hogy a Momentum feladta saját politikáját és benyalt a DK- nak és azt mégjobban hogy a DK hogy lopkodja el az ellenzéki pártok politikusait eddig 5 ellenzéki politikust csábitott el ,3 MSZP,1 LMP és 1 Momentumost , ez aztán az ellenzéki összefogás …sajnálom hogy csicskává váltak mind a DK aladt….az van amit piás Gyuri összekigyózik meg prímszámozik👎👎👎

  3. Ha annyira tökéletes a FIDESZ , akkor mindenki elégedett , boldog , nem fáznak , éheznek az emberek .. A legkisebb fizetés , nyugdíj 150 ezer ft .. Akkor hajrá .. 10 év után várjuk a SIKEREKET …..ELŐRE a BOLDOGSÁG ÚTJÁN…..

  4. Kár, hogy ez az okos csaj a disznók közé keveredett, és ütőképes momentumot épít. Pillanatnyilag. Nem sokáig lesz ott. Ez a beszélgetés 2018 előtt készült.

  5. Jó párt ez a momentumSS csak ne külföldi érdekeket képviselnének és ne akarnák tönkretenni az országot. Az, hogy lopni is akarnak már csak légypiszok a palacsintában… Nem lenne jobb ha lenne egy olyan ellenzék ami rombolas helyett építeni szeretne?

  6. Leszólja az ellenzéki összefogást, "ütőképes momentumról" beszél s most 3 évvel késöbb pedig közös jelölteket állítottak Gyulcsánékkal, és az az ütős momentum sem valósult meg.

  7. Az idő megmutatta, hogy a fellengzős bugyuta sértődött "fiatal" állarc mögött megbújt az aljasság és utálat minden iránt ami magyar…. GUSZTUSTALAN!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.