Home » NE várj a férfira! – Kérdezz-Felelek #386 | joós istván | Ingyenes zenei oldal Magyarországon

NE várj a férfira! – Kérdezz-Felelek #386 | joós istván | Ingyenes zenei oldal Magyarországon

NE várj a férfira! – Kérdezz-Felelek #386 | Az összes dalt megtalálhatja weboldalunkon

[penci_button link=”#” icon=”” icon_position=”left” text_color=”#313131″]Nézze meg az alábbi videót[/penci_button]

További információt itt talál: Hungary.xemloibaihat.com/music-video

A témához kapcsolódó képek NE várj a férfira! – Kérdezz-Felelek #386

NE várj a férfira! – Kérdezz-Felelek #386

NE várj a férfira! – Kérdezz-Felelek #386


A témához kapcsolódó információk joós istván

Nőnapi – remélem mindkét nem számára felszabadító – üzenetem, hogy véleményem szerint a társkereső férfiak 100%-a, és a kapcsolatban élő férfiak legalább 50%-a válságban van. Bármit is szeretnél, képes vagy rá. NE várj a férfiakra! 🌷

kurzusok és közösség:

férfi program:
(-50% még érvényben, kód fizetéskor: “JoMunkat!”)

>>https://hungary.xemloibaihat.com, Reméljük, hogy ezek az információk nagy értéket képviselnek az Ön számára

Nagyon szépen köszönjük

Keresés a témához kapcsolódóan joós istván.

#várj #férfira #KérdezzFelelek

[vid_tags]

NE várj a férfira! – Kérdezz-Felelek #386

joós istván.

19 thoughts on “NE várj a férfira! – Kérdezz-Felelek #386 | joós istván | Ingyenes zenei oldal Magyarországon”

 1. Normális Nõnek, ilyen férfira nincs szüksége!💔😘 Nálunk is ez volt 30 év után. Egész életében önzõ volt. Tiszteletlen bunkónak tartom az ilyen férfit, még annyi bátorsága sincs, hogy megbeszélje a Nõvel!💔😘

 2. jo neve van. Jos? Az jo lehet. Mert tanacsadokent, ahogy elnezem, inkabb elbizonytalanit. De jo jel, hogy csak 1.75os playback speeden hallgathato. Mintha a BD-t irna le, nekem ugy tunik. Erkisson – identity crisis.

 3. Nem arról volt szó a korszakos ábrában, hogy nem korfüggő, hogy ki hol tart? 60 éves is lehet a szülői mintáiban.
  Titánhoz is illhet idősebb nő ha épp a nő ott tart..

 4. Elnézést de ez a videó a felétől ismétlödött teljesen nézze meg ön és ez így nagyon zavaró volt.
  Másrészről pedig szerintem egy férfi azért férfi mert ő jön és nem a nő hozzá!!!
  Lehet a mai világban gyakori lett sajnos az ,hogy a nő megy a férfihoz ami nagy baj!
  Sokuk ezt nagyon elrontották ,mert így a nők a tisztességes nő becsülezét tönkre tették a férfiaknál!
  Így se nem nyíltak se nem őszínték a nőhöz a férfi!

 5. Egyet ertek a dolgokkal, foleg azzal, h sok ferfi meg keresi magat es azt sem tudja honnan jott. Igy persze, hogy egy erett no menekul…ezzel csak egy a bibi…mi akik 40 evesek vagyunk, egyedul maradtunk es sajnos mar a csalad alapitasi hajo elment.

 6. Jajjjj….. az ősi törvényeket István sem fogja felülírni. A férfi és a női szerepek soha nem fognak felcserélődni. Nietzschének hiszek: A nő boldogsága: Ő akar, a férfi boldogsága: én akarok.

 7. Szórakoztatás képpen küldték nekem ezt a linket. Jókat nevettem 🙂

  Más perspektíva: Lassan 33 évesen van olyan aki szereti az életét és megvan merre tart. A férfi egy sziget. A nő meg egy csónak. Az ahol a nő sziget és a férfi a csónak az megis érdemli minden jót és rosszat amit kap vele. Az a férfi aki felépíti a saját "birodalmát" ahhoz a nők mennek és nem fordítva.

  Van aki egyszerű ember és mondjuk elég lenne neki, ha tudná a másik a dolgát (a nő által megcélzott férfi igényeinek kielégítése – ami mondjuk néhányunknál ott kezdődik hogy nem húzza fel a másikat, és ha van egy kialakított nyugodt élettere a másiknak akkor nem borítja fel :D). Elég unikornissal meg sellővel, szirénnel, meg csodaszarvassal találkozik az ember huszas éveiben… Van aki már nem kéri utána az ostort 😉 Mondjuk igaz ami igaz 30-40-től már kezdődnek a boszorkák, csak hogy ne legyen egyszerű az élet… 😀

  Mindenesetre mindegy ki mit mondd. Ne felejtsétek: 100% ! 100%!! x)

 8. Ez baromi jó lett. Köszi, h ezt így megfogalmaztad. Kérdés persze az, hogy a nők (amazonok) mennyire képesek s hajlandók lépni ilyen helyzetben? Akarnak-e? Akarnak-e egy olyan palit, aki azt se tudja, merre van arccal? S ha a pali ezt felvállalja, az imponál nekik vagy inkább menekülésre készteti őket?

 9. Igen, hát a mi kapcsolatunk, szexkapcsolat ként kezdődött, illetve még mindig megőrül értem másfél éve vagyunk együtt.
  Viszont én meguntam ezt az egészet és közben szerelmes lettem,és megmondtam neki hogy már nem akarom többet ezt a kapcsolatot, ettől függetlenül megőrül értem továbbra is.
  Szeptember óta nincs szex kapcsolatunk, összejöttünk de továbbra sincs szex kapcsolatunk, mert tudja, hogy én ezt már nem akarom, sőt komoly kapcsolatot akarok.
  Most február 8 án volt egy összetűzésünk (ami már a nagyon sokadik volt), illetve csak nekem vele, és az tűnt fel hogy most egyáltalán nem vette fel a kesztyűt,sőt egyenesen leszerelt engem, és kedvesen bánt velem, ami meglepő volt számomra.
  Annyira nem ment bele ebbe az egészbe, hogy másnap eljött hozzám,megint csak nem volt szex mert én nem is akartam de ő sem erőltette, és szépen elbeszélgettünk.
  Ilyen még nem volt köztünk, És mikor elmentutólagosan is megjegyezte ő is meg én is hogy nagyon jól éreztük magunkat így szex nélkül is.

 10. Kedves István és Mindenki! Édesapám 40 felett találkozott anyukámmal: akarta, szerelmes volt, szaladt utána, országot váltott és közben karriert épített…Mindketten elváltak voltak, gyerekekkel…Nem egy királylány és egy titán találkozása volt a klasszikus értelemben…de…Szerintem nem lehet uniformizálni és mindenkit ugyanabba a dobozba betuszakolni…A helyzet az, hogy vannak kivételek. Én láttam…Elfogadom, hogy ez a kategorizálás a legtöbb esetben okés, de úgy lenne ez helytálló, ha az is elhangzana, hogy bizony vannak más forgatókönyvek is. Kinga

Leave a Reply

Your email address will not be published.