Home » Ne paráználkodj! | ne paráználkodj | Ingyenes zenei oldal Magyarországon

Ne paráználkodj! | ne paráználkodj | Ingyenes zenei oldal Magyarországon

Ne paráználkodj! | Az összes dalt megtalálhatja weboldalunkon

[penci_button link=”#” icon=”” icon_position=”left” text_color=”#313131″]Nézze meg az alábbi videót[/penci_button]

További információt itt talál: https://hungary.xemloibaihat.com/music-video

A témához kapcsolódó képek Ne paráználkodj!

Ne paráználkodj!


A témához kapcsolódó információk ne paráználkodj

Igehirdetés a Szokolyai Baptista Gyülekezetben 2018. szeptember 16-án. Textus: 2Móz 20,14. Igét hirdet: Merényi Zoltán lelkipásztor. Mit jelent a paráznaság? Milyen következményei vannak a paráznaságnak? Kóser szex?

>>https://hungary.xemloibaihat.com/, Reméljük, hogy ezek az információk nagy értéket képviselnek az Ön számára

Nagyon szépen köszönjük

Keresés a témához kapcsolódóan ne paráználkodj.

#paráználkodj

baptista,igehirdetés,merényi,Szokolya,szexualitás,etika,szexuáletika,házasság,család

Ne paráználkodj!

ne paráználkodj.

1 thought on “Ne paráználkodj! | ne paráználkodj | Ingyenes zenei oldal Magyarországon”

  1. És abba bele gondolt már jóember ,hogy dollár milliardok vannak a sexbol … remelem érthető voltam azzal kapcsolatban hogy töröljük el a sexualpszihologusokat mert egy bűnös emberek abszolut a kondomot a sex csatornákat a az abortuszos dokikat … a nogyogyazsokat mert ilyet látnak és nem mondjak neki hogy uristen hazassagon kívüli sex gyerek eredménye stb ….. nemtom miért kell ezt ennyire hibbant mondon oktatni , annyi fele ertelmezes amennyi ember szerencsére a nagy jó ember többsége épp ésszel normálisan értelmezi ezt … nem bantas keppen írok csak picit elgondolkodhatna mit ir , sajnálom azokat akik iylen hülyeségbe rohannak bele … ha nem lenne sex csatorna iylen nők régen meg máshol vannak hivatasos oromlanyok akik oylan csúnyák sajnos egy no nem all szoba veluk dolgoznak és erre költ valaki legyen a szíve joga … ez egy oylan egészséges dolog az eletben hogy el se tudja képzelni mennyi hormon és jó dolog szabadul fel egy emberben …. ez az on gondolkodása nagyon maradi … és sajnalatos mondom én szerintem és a többség nagy nagy folennyel kineveti önt … de ha önnek ez így jó legyen az on dolga de én ezt nem merném hirdetni mert sztm tévedés … és ez igaz nézőpont kérdése mert on azt mondja így gondolja de más meg azt mondja ez hazugság felrevezetes … én a 2. At gondolom .
    Ha nem lennenenek ezek akkora eroszakolasok lennenenk oylan szemelyiseg sertések lennenek egymás videoznak az emberek … oylan tesztoszteron túltenges lenne hogy az embertelen , tudja hogy a férfiak is a tesztoszterontol működnek egészségesen ? Ha nincs rendszeres onkilegeites vagy sexuális élete a haja kihullik tönkre mehet sokminden egy kis tanulmányt is kene olvasni … NEM EGY PAPP most is volt egy cikk annyira elvonta tettek szegényt hogy megeroszakolt nem bírta tovább …. EMBERTELEN … erdkes tényleg hogy a nagy többség nem így gondolkodik ….

Leave a Reply

Your email address will not be published.