Home » [eredeti_cím] | wéber attila | A legnépszerűbb magyar dalakkordokat kínáló weboldal

[eredeti_cím] | wéber attila | A legnépszerűbb magyar dalakkordokat kínáló weboldal

"A Harsányitól megkérdezitek, hogy hova a p…ba rúgja ki a labdát?" – Véber György kiakadt | Az általunk biztosított dalakkordokat itt láthatja

[penci_button link=”#” icon=”” icon_position=”left” text_color=”#313131″]Nézze meg az alábbi videót[/penci_button]

További információt itt talál: További hasznos információ itt

A témához kapcsolódó képek "A Harsányitól megkérdezitek, hogy hova a p…ba rúgja ki a labdát?" – Véber György kiakadt

"A Harsányitól megkérdezitek, hogy hova a p…ba rúgja ki a labdát?" – Véber György kiakadt


A témához kapcsolódó információk wéber attila

A Puskás Akadémia-Mezőkövesd 4-0 utáni sajtótájékoztató

>>https://hungary.xemloibaihat.com/, Reméljük, hogy ezek az információk nagy értéket képviselnek az Ön számára

Nagyon szépen köszönjük

Keresés a témához kapcsolódóan wéber attila.

#quotA #Harsányitól #megkérdezitek #hogy #hova #pba #rúgja #labdátquot #Véber #György #kiakadt

[vid_tags]

"A Harsányitól megkérdezitek, hogy hova a p…ba rúgja ki a labdát?" – Véber György kiakadt

wéber attila.

46 thoughts on “[eredeti_cím] | wéber attila | A legnépszerűbb magyar dalakkordokat kínáló weboldal”

 1. Egy sorozat részeként meginterjúvolták Véber Gyurit is.
  Az egyik kérdés ez volt: Kedvenc politikusa? Gyuri válasza miatt következett a firkász rendhagyó plusz kérdése:

  firkász: Kedvenc politikusa?
  Véber György: Csurka István.
  firkász: Indoklás?
  Véber György: Nincs indoklás.

  Véber Gyuri for President!

 2. Ez a riport jutott eszembe, mikor látom hogy Ronaldó ugy rúg golt hogy nem megy utánna a játékos megáll mintha nem is érdekelné hogy nemzeti mez van rajta… mikor fog ez a mentalitás eltünni a magyar fociból???

 3. Ha nem a pénzmosásról szólna az egész, és a teljesítményhez volna kötve minden, akkor gyorsan ki lehetne pörgetni azokat a játékosokat, akik szarnak az eredményekre.

  És az edzőink is – hiába akarják a legjobbat – le vannak maradva az élvonaltól.

  Nem a Vébert vagy a Szlezákot bántva, mert ez nem konkrétan róluk szól.

  Mindenki úgy csinál, mintha focizna, de igazából bábszínház a taopénzek lopkodására, tisztelet a kevés kivételnek, ha van.

  Meg lehet nézni a dinamo zagrebet, és lehet tanulni. De csak annak, aki vállalja, hogy ő is beleteszi a lelkét az egészbe.

  Sajnos itthon van egy egyszerűbb és jobban fizető opció: “ne szólj szám, nem fáj fejem.”

 4. Fradistaként minden tiszteletem a Véber Gyurié! Ő még tudja mit jelent a pályán meghalni a csapatért. A mai focisták egy ruppót nem érnek! (Tisztelet a nagyon ritka kivételnek)

 5. Mennyire igaza van hihetetlen…. egyik kollégám mb2 ig focizott mert hogy mb1 be csak pénzel lehet bejutni(szerinte) és hogy az átlag magyar nem ért a focihoz mert az mennyire egy bonyolult sport és jaj meg há… ne báncsuk a focistákat mert ők mindent megtesznek…ja persze…. csak én se csinálok olyat amihez nincs érzékem…konkrétan felveszik a pénzeket a semmiért….. ez olyan mintha én felvenném a pénzt arra a munkára amit nem tudtam megcsinálni .

 6. A Magyar foci arról szól, hogy falábú, botlávú, menőjenő gyerekek rugdossák a labdát, akik be vannak rakva ezekbe a cspatokba, mert jól ehet keresn… Ennyi ugyan az van, mint a politikába, megélhetési focista, az ugyan olyan mint a meghetési politikus, tehát az hogy semmit nem csinál!!! És buták is!!! Alkalmatlanok ennyi

 7. Kikellene hajítani az összes vállalkozó tehetségtelen kistacskóit, aztán faluról összeverbuválni akik szorgalmasak, tehetségesek meg van bennük alázat. van ilyen.

 8. "Amikor a bíró a szájába veszi, az nem azért van, mert jó a sípnak, hanem az onnantól már a mérkőzés" H.G.
  Egy futballmérkőzést nem a sajtótájékoztatón kell szóban megnyerni (4:0-ra), hanem a pályán.
  Megy vagy nem megy. Ért hozzá vagy nem. Gyerünk vagy veszítünk. Nem bonyolult a matek.

 9. Addig amíg elkényeztetett tehetségtelen milliomos emberek fasz fej gyerekeik jutnak eselyhez és nem a grundrol a szegény gyerekeknek nem adnak esélyt akiknek tényleg ez volna a egy esély hogy kitörjenek a szegénységből mint Brazíliába vagy Portugáliába mert azok még a pályát is fell szantjak ezek nek meg mond egy mert ha nem sikerül is akkor is meg van mindenuk a magyar foci olyan mint a politika Korupt

 10. Egy ilyen idegbeteg fasz edző mellett ne várjunk harmonikus teljesítményt nyújtó játékosokat. Talán ezért érzi úgy az edző elvtárs, hogy saját játékosai készítik ki őt. No mindegy, eltelt 5 év, még mindig ott van ez az edző? Azért kérdem, mert kurvára nincs közöm a focihoz, csak szeretek okoskodni… 🙂

 11. Meg lehet nézni, ilyen egy igazi pocsék edző. Nem véletlen, hogy még a harmatgyenge nb1-ből is kibukott, pedig minden összeköttetése megvolt. Jellegzetesen magyar, ahogy vezetőedzőként másokra hárítja a felelősséget, ő mindent jól csinált persze…
  Pedig nem a Real Madridtól kaptak ki 4:0-ra, a nyomorult Gyakadémiában is ugyanolyan kutyaütők játszottak, mint nála (hátulról harmadik lett a Felcsút a szezon végén). Ők hogy tudtak mégis négyet rúgni?
  De a legszomorúbb az, hogy itt a kommentek 99%-a ezt a kóklert támogatja, pedig iskolapéldája a magyar edzői karnak.

 12. Azért ez mindent elmond a Magyar labdarúgásról. Pár év után megint belefutottam ebbe a sajtótájékoztatóba és sajnos még mindig ül szinte minden szava kicsiben és nagyban is.
  Teljes mértékben igaza van, miért az edző a hülye ha nem tud a játékos egy nyamvadt labdát átvenni vagy üres kapuba gólt lőni?

 13. Foci kedvelő vidéki "nagycsapat" drukkere vagyok. Azonban sajnos teljesen igaz minden kritikus hozzászólás. Ismerek egy rendkívül tehetséges kissrácot, akit majdnem hogy alkalmatlannak tartottak a honi elit-akadémián a focira, persze mindenki tudta, hogy azért, mert a szülők nem tudják anyagilag adni a gyereknek azt, amit a tehetségtelenebb gazdag szülők gyermekének adnak. Kivitte a család próbajátékra egy neves európai csapat U14-eséhez, a gyerekkel azonnal szerződtek. A tehetséget ott támogatják, nem a szülők vérét szívják az akadémiákon, mert még az ő pénzük is kellene, mert minden pénz kevés… Amíg a TV-ben komoly nemzetközi eredményt felmutatni nem tudó volt edzők és játékosok magyarázzák el nekünk, hogy a Reál Madrid az első félidőben mit rontott el, és mit kellene tenni a Barcelonának a jobb eredmények eléréséért, addig továbbra is szépen rothad a magyar foci a gyönyörű stadionjainkban… Gyurinak teljesen igaza van, edzőt buktatnak a csapatok játékosai, ha túl nagy az elvárás, mert itthon kevesebbért is megkapják ugyan azt a pénzt. A sajtó jelentős része pedig dörgölőzik a "sztár" futbalistákhoz, sajnos partner a lelkiismeretes edzők lenullázásában. Holott a sajtó lenne az, aki megváltoztathatná a magyar focit, mert a néző semmit nem tehet, a játékosok akkor is megkapják a bérüket, ha 200 néző előtt játszanak. Pedig a néző ennél látványosabban nem tudja deklarálni, hogy mi a véleménye a jelenlegi magyar fociról! Csak kit érdekel ez…?

Leave a Reply

Your email address will not be published.