Home » [eredeti_cím] | sellyei tamás | A legnépszerűbb magyar dalakkordokat kínáló weboldal

[eredeti_cím] | sellyei tamás | A legnépszerűbb magyar dalakkordokat kínáló weboldal

Otthoni énekfelvétel és keverés | Az általunk biztosított dalakkordokat itt láthatja

[penci_button link=”#” icon=”” icon_position=”left” text_color=”#313131″]Nézze meg az alábbi videót[/penci_button]

További információt itt talál: További hasznos információ itt

A témához kapcsolódó képek Otthoni énekfelvétel és keverés

Otthoni énekfelvétel és keverés

Otthoni énekfelvétel és keverés


A témához kapcsolódó információk sellyei tamás

Hogyan vegyünk fel otthon éneket zenei alapjainkhoz? Hogyan keverjük le az eredményt, hogyan bánjunk az effektekkel, hangszínszabályzóval, kompresszorral? Koszi Janka énekesnővel mutatja be a folyamatot közérthetően Sellyei “Silk” Tamás hangmérnök/producer.

Az Apollo Twin USB hangkártyáról itt olvashattok / próbálhatjátok ki / vehetitek meg:

Koszi Janka Facebook oldala:
Sellyei Tamás Facebook oldala:

>>https://hungary.xemloibaihat.com/, Reméljük, hogy ezek az információk nagy értéket képviselnek az Ön számára

Nagyon szépen köszönjük

Keresés a témához kapcsolódóan sellyei tamás.

#Otthoni #énekfelvétel #és #keverés

hogyan keverjünk éneket,hogyan vegyünk fel éneket,keverés,mikrofonozás,koszi janka,sellyei tamás,hit space,universal audio,apollo,uad-2,hangkártya,mikrofon,hogyan kell éneket felvenni,hogy kell éneket keverni,hogy kell éneket felvenni

Otthoni énekfelvétel és keverés

sellyei tamás.

42 thoughts on “[eredeti_cím] | sellyei tamás | A legnépszerűbb magyar dalakkordokat kínáló weboldal”

 1. jó jó nem rossz, csak a legvégére sem sikerült az ének és zene arányát belőni, túl túl hangos volt a zene számomra alig lehetett vmit hallani az énekből, nagyon elnyomta, sajna ma ez divat lett nem zenei hanem főleg dj szakmában hogy tuljuk a zenén hogy mindent elnyomjon mert énekelni azt persze nem tudunk.

 2. Remek videó, de csak kérdés szintjén: nem lehetett volna menteni a user preseteket az egyes pluginekben, és akkor közelítő belövés helyett koppra a trackingnél használt beállításokat kapja vissza az ember?

 3. Arra lennek kivancsi hogyha házilag is lehet egész jó dalokat írni akkor mások miért költenek pénzt egy profi stúdióra? Értem hogy jobb minőség meg profi felszerelés de megéri annyi pénzt kiadni? Persze nagy sztároknak ez nem okoz gondot csak ha én házilag is tudok egy rádió minőséget produkálni az nem elég? Köszi a választ előre is.

 4. Kozmetikáznak a veleszületett hanggal. Ez már nem természetes, sőt, már nem is a saját hangszine,hangja. Ebben a világban már nem hang kell az énekléshez 😀

 5. Nekem nagyon tetszett, annyit tennèk csak hozzá, hogy érdemesebb a a szóló rèszeknél visszahallgatni és állítgatni az ének sound-ot, a vokális részeknél könnyebben becsaphat a fül. Sokszor érdemes a szóló részeket más sávra tenni, más beállításokkal, egy kevert, masterelt vokális alapnál mindenképp.

 6. Azt se értem, miért kell egy fehér szőke csajnak úgy énekelni mint egy afroamerikai gospel énekesnek és minek kell ilyen rinyálós stílusban. Vagy értem, mer ez a menő. Csak egyet nem értek vele.

 7. Csajnak olyan beképzelt feje van, közben meg lövése sincs miről magyaráznak neki, de probál nagyon értelmes, komoly fejet vágni:) sztem jó:)

 8. Talán hülye kérdés, de nem lehet a monitor mix belövését követően egyedi preseteket menteni az egyes UAD-instance-ekhez? Akkor nem kellene felvétel előtt újra becsavarni mindet.

 9. annyira szeteffektelt az enek h az mar kriminalis. (nekem tetszik) amikor en "benasag" beleenekeltem egy hangkorrekcios hipi-szupi enekeffektbe nagyon meglepodtem es egybol arra gondoltam h akar sztar is lehetnek:) szoval nemis tudom ki a jo enekes manapsag…

 10. Na ez totál tanulságos vidi, otthoni próbálkozók sokat okulhatnak belőle:) Az meg, hogy elsőre fel van téve így az ének, szerintem mindenki emelgetheti a kalapját.

 11. Mennyivel jobb lesz a hang egy profi kezelésében! Azért felmerül a kérdés, hol vannak az ilyen énektehetségek? Helyettük meg hallgatjuk a sok szart teltházas koncerteken, de nem szeretnék megsérteni egyetlen "alternatív" magyar előadót sem. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.