Home » [eredeti_cím] | leander kills | A legnépszerűbb magyar dalakkordokat kínáló weboldal

[eredeti_cím] | leander kills | A legnépszerűbb magyar dalakkordokat kínáló weboldal

Leander Kills – Fraktálok (Official Lyric Video) | Az általunk biztosított dalakkordokat itt láthatja

[penci_button link=”#” icon=”” icon_position=”left” text_color=”#313131″]Nézze meg az alábbi videót[/penci_button]

További információt itt talál: https://hungary.xemloibaihat.com/chord

A témához kapcsolódó képek Leander Kills – Fraktálok (Official Lyric Video)

Leander Kills - Fraktálok (Official Lyric Video)

Leander Kills – Fraktálok (Official Lyric Video)


A témához kapcsolódó információk leander kills

Új dal a Luxusnyomor című, harmadik Leander Kills albumról. A MOL töltőállomások listája, ahol a CD 990 Ft-ért megvásárolható:
www.leanderkills.hu/mol2019/boltlista.pdf

Facebook:
Instagram:

Artwork: Mike Winkelmann
Videó: Deák Martina

Leander Kills:
Köteles Leander – ének, basszusgitár
Czifra Miklós – gitár
Vermes András – gitár
Jankai Valentin – dob

Felvétel, keverés, master: Köteles Leander – Leander Productions

FRAKTÁLOK

Minden egyes pillanat
A végtelenbe tart
Milliónyi alternatív valóságba

Elvesztettem a fonalat
De látom a végét
Kapcsolódnak egymásba

Egymásba futnak a vonalak
Pedig mind párhuzamosak
Tőlem távolodnak

A valóságtól távolodva
A fraktálok emésztik magukat
Itt maradtam a körbe zárva
A kör bezárva

Nem jöttem másért: csak élni
Egy dolgom van még: szívből szeretni

Széles a hosszú a mélységekben
Holografikus kivetülések
Tudod azt, amit a többiek nem
Irányíthatod a szívverésedet
De nem irányítod az érzelmeket
Nem marad benn egy lélegzet sem
Félig állat, félig isten
Félig ösztön, félig hittel

Hittel hiszed az életet
Hogy egyszer neked is jobb lehet
Az energia nem vészhet el
Másé lesz, ami neked kell
Emelj tétet, lépj egy szintet
Játék indul
Benne vagy éppen
Hittel hidd el az életet
És szívvel leld meg a szépeket

Mutasd az utat nekem!
Én majd vezetlek
Meneküljek vagy mentselek meg?
Bárki istene
Én benned hiszek

© 2019 Keytracks Hungary Nonprofit Kft.

>>https://hungary.xemloibaihat.com/, Reméljük, hogy ezek az információk nagy értéket képviselnek az Ön számára

Nagyon szépen köszönjük

Keresés a témához kapcsolódóan leander kills.

#Leander #Kills #Fraktálok #Official #Lyric #Video

Leander,Leander Kills,Köteles Leander,Leander Rising,Luxusnyomor,Amigod

Leander Kills – Fraktálok (Official Lyric Video)

leander kills.

45 thoughts on “[eredeti_cím] | leander kills | A legnépszerűbb magyar dalakkordokat kínáló weboldal”

 1. Milyen Amigod?! Gyerekek ne már ez egy eszméletlen szám!!!! A ref. Elájulsz… kicsit érteni kellene nem hasonlítgatni a többi zenekarához. Csak így tovább!
  Minden zenekarnak ugyan olyan a stílusa?nem
  … ezért változatos;)

 2. Olvasva a sok hozzászólást, muszáj változnia, mert zenei előadó. Ha unalmas vagy, mész a süllyesztőbe. Leander sikeres szeretne lenni, és elismert zenész, emiatt kell, hogy populárisabb dalokat is írjon a zenekarával, mert csak így tudja a mai generációt is bevonzani = a mai fiatalok különösen a pop elemeket szeretik, ahogy észrevettem.

 3. Először érdekes volt ez a zene, fura volt ez a stílus most meg kívülről fújom, annyira jó, érzelmekkel teli! A többi számmal is ismerkedésben voltam, de ez… Imádom! 🙂

 4. Ne hisztizzetek már, menjetek 90-es évek felvételeit hallgatni, hogyha annyira régi leander stílust akartok, miért áll szálka a p*csötökbe ha valami kicsit is más? 😀

 5. Úgy voltam vele, hogy nem szólok hozzá, mert volt itt hideg meleg egyaránt… De muszáj
  Szóval…

  Én nemtudom miért kell a negatív kommenteket lökni ezerrel, csak azért mert gyenge a felfogásotok ès nem értitek a szöveget….
  Szerintem teljesen jó lett ès csak így tovább srácok 😉

 6. Leander szövegeit mostanában sokan kritizálják, köztük én is…De!
  (De előtti részek sosem fontosak 😛 )
  Ez a téma amiről ebben a számban ír, pont olyan amit vagy ért valaki és totál beüt, vagy csak kamillázik az ember, hogy ez most mi. Szerintem zseniális, és nem tudnám ennél jobban megfogalmazni a "párhuzamosságot" a világunkban. Csak így tovább!

 7. Aztakurva, egyáltalán nem megszokott Leander, de kicsit ilyen psychedelic metal hangulata van, főleg a verzék szövege és a hangzás miatt. Kurvajó.

 8. Mindenkinek más az ízlése, valaki popot valaki rockot hallgat. Nyilván itt most nem a zenei műfaj a más, inkább csak a banda stílusa lett másabb. Valakinek a Rising jelenti még ma is az igazi Leandert, valakinek az első album valakinek mindegyik. Nekem személy szerint a mostani album ami igazán viszi a prímet. A második azaz az Élet a halál után album nekem nem annyira jött be, én annál éreztem azt amit sokan ennél, hogy "másabb" lett és már nem is az igazi. Az első album sokaknál mérvadó, de szerintem nem így kellene hozzá állni. Leander is öregszik és változik, és szerintem sokan a hallgatóságból is, mi is változunk.

  Valaki nem érti a szöveget? Az ezzel a baj, hogy mint oly sok minden, a zene is teljesen szubjektív. Aki akarja még egy tinta pacában is megleli az értelmet. Nem azt mondom, hogy aki nem érti azzal van a baj, félre ne értse senki sem, egyáltalán nem akarok elkezdeni személyeskedni és nem arra akarok kilyukadni, hogy aki nem érti az a rossz hallgató. De még is azért, kijelenteni, hogy értelmetlen semmit mondó szövegek vannak a mostani albumom, vagy csak ennél a számnál háááát… na, mint már írtam, aki akarja megleli benne az értelmet, aki nem az pedig úgy is csak a régi számokat fogja magasztalni.
  Szerintem, hangsúlyoznám szerintem ebben a számban van valami más, nem tudom megfogalmazni pontosan mi az, de nem csak azért mondom, mert sokaknak nem tetszik és csak azért is. Nem tudom abba hagyni a hallgatását, nagyon megfogott benne valami, de nem csak ez az egész album nagyon pozitív számomra, nekem személy szerint az eddigi albumok közül a legjobb ha az összképet nézzük csak. De nyilván az előző két album is jó volt, de azoknál azt érzem, hogy van pár szám, ami csak azért van, hogy bővítse az összidőt, de itt ezt nem éreztem, itt ennél, ha bármelyik szám hiányozna akkor hiány érzetem lenne.
  De nyilván saját vélemény :d és szerintem ez a legfontosabb, mindenkinek van saját véleménye és az a lényeg

 9. 2:20 na az jó rész de ti nem ilyenek vagytok néhány része jó de ha Amigodot akartok nekem mindegy attól még szeretni foglak titeket! Tisztellek Leander de ez a szám rossz például a Leander Kills Fájdalom elviterre vagy a vigyetek kórházba stb ezek vagytok ti! A metál legyen veletek!

 10. Látom, hogy a vélemények nagyon megoszlanak, én személy szerint azok táborát gyarapítom akik imádják még ezt a számot is. Lehet van egy kicsi Amigod beütése, ezzel egyetértek, de ez is ti vagytok és a legjobbak! Hajrá srácok!

 11. Erre adok egy lájkot.
  Ez a dal bejött.
  Azt hittem, hogy már nem kapok tőletek olyan dalt, ami igazán tetszik.
  De azért ez az egy tetszős lett.
  Köszi.
  A többi új dalt meg hallgassák a többiek. 🙂

 12. Nem lenne rossz, de egyre jobban szivárog át az Amigod a Leander Killsbe, ami nekem nem feltétlenül tetszik…
  Majdnem minden zenész beleesik ebbe a hibába, aki több zenekarban is dalszerző.
  Nem lehetne inkább fordítva? Az Amigodot durvítani, és oda szivárogtatni a Leander Killst? 😀

 13. Hát fiúk, azt kell mondjam ezt a számot nem kaptátok el 🙁 Az albumon ez lett a leggyengébb láncszem. Viszont a többi szám hibátlan 😉

 14. Az a baj, hogy itt mindenki intellektuális orgiát vár ahelyett, hogy kicsit a szám mögé nézne és meglátná, hogy honnét jön a dal, milyen érzelmek és élmények vannak mögötte. Ez érvényes a többi új számra is.

 15. A dallam és a hangzás nagyon jó, imádom. A refrén is jó, de valahogy nem olyan mint az eddigi számok. Mintha a dalszöveg muszájból íródott volna. Ettől függetlenül imádom a zenekart! ♡

 16. eléggé hasonlit az ERRA zenéire, de még sem kopintja le… gratulálok… imádom, hogy Leander mindig más stilusokat próbálgat, és mindig maradandót alkot… kiványcs vagyok a zöbbi zenére az albumon… ebben nem csalúdtam…

 17. Egy teljesen másik világnak tűnik, mint amit megszokhattunk a fiúktól, de én így is megismerem magam a dalban. Egyszerű igazságokról beszél, élni jöttünk erre a földre, egy feladatunk van teljes szívből szeretni. Mint ha ismernéd a lelkem egy párhuzamos világból. Nyilván a specifikus hörgése, ami kicsit hiányzik még.

 18. Leander: Én is nagyon imádlak, mint zenészt, előadót, nagyon sok konceretden vagyok, de elolvasva a többi kommentet, sajnos egyet kell, hogy értsek. Ez például tényleg nagyonaz Amigod felé húz, hiányolom, a metálos zenéidet ami jobbára az előző lemezen bőven akadt. Kicsit hiányoloma régi éneteket, de azért jó kis lemez. Továbbra is ott vagytok nekem a No. 1-ban, de azért örülnék ha jönnének még tőletek olyan igazi jó kis zúzós metál mint régen 🙂

  Egy hű rajongótok

 19. Nektek agyatokra ment az hogy minnél szélesebb körben legyetek olyan mint ha ezt a" metál réteget" vagy nagyon higitani akarjátok vagy megtartani döntse mar a banda ahogy nyittok a tömeg felé annál több lesz a rajongó de annál több ember tűnik el aki szereti az igényes zenét nem ezt a szerelmes rockot kedvelő popos valami rózsaszín valamit csak scream et nem ertem az ide minek kellet

Leave a Reply

Your email address will not be published.