Home » [eredeti_cím] | havana magyarul | A legnépszerűbb magyar dalakkordokat kínáló weboldal

[eredeti_cím] | havana magyarul | A legnépszerűbb magyar dalakkordokat kínáló weboldal

ELKÉPESZTŐ TESTI DEFORMÁCIÓK – A világ legbrutálabb 143. epizód | Az általunk biztosított dalakkordokat itt láthatja

[penci_button link=”#” icon=”” icon_position=”left” text_color=”#313131″]Nézze meg az alábbi videót[/penci_button]

További információt itt talál: https://hungary.xemloibaihat.com/chord/

A témához kapcsolódó képek ELKÉPESZTŐ TESTI DEFORMÁCIÓK – A világ legbrutálabb 143. epizód

ELKÉPESZTŐ TESTI DEFORMÁCIÓK - A világ legbrutálabb 143. epizód

ELKÉPESZTŐ TESTI DEFORMÁCIÓK – A világ legbrutálabb 143. epizód


A témához kapcsolódó információk havana magyarul

Egyesek nem elégedettek a testükkel. Vannak, akik azt kívánják, bárcsak nagyobb lenne a mellük, vagy éppen kisebb a fenekük. Ilyen sóhajtozások meghallgatásakor talán tisztában sem vagyunk azzal, miszerint a bolygónkon éltek/élnek olyan emberek, akiknek a legkisebb gondjuk lett volna egy pici mell, vagy nagy fenék. Sőt, egyenesen valóságos szörnyetegként tekintett rájuk a környezetük, holott emberek voltak, csak egészen másnak születtek, mint a nagy többség. Az Elefántember, a Tevelány, a Kígyóember, és az Óriáslábú lány. Kik voltak ők, miféle szörnyű deformációkban szenvedtek, és hogyan sikerült túlélniük egy külsőségeket előtérbe helyező, megbélyegző társadalomban?
G.V.COOPER HISTORY:
G.V.COOPER CSATORNATAGSÁG:
G.V.COOPER FACEBOOK OLDAL:

>>https://hungary.xemloibaihat.com, Reméljük, hogy ezek az információk nagy értéket képviselnek az Ön számára

Nagyon szépen köszönjük

Keresés a témához kapcsolódóan havana magyarul.

#ELKÉPESZTŐ #TESTI #DEFORMÁCIÓK #világ #legbrutálabb #epizód

[vid_tags]

ELKÉPESZTŐ TESTI DEFORMÁCIÓK – A világ legbrutálabb 143. epizód

havana magyarul.

31 thoughts on “[eredeti_cím] | havana magyarul | A legnépszerűbb magyar dalakkordokat kínáló weboldal”

 1. Az első kommentem. MINDEN munkásságod láttam. Izgalmas nyomasztó kalandos. Minden és a Semmi. Minden héten várom az újabb videót.
  G.V COOPPPPEEERRRR A
  LEGNAGYOBB KIRÁLY!!!!!!!!!!!

 2. egyszer mar megdicsertelek de most……………………………………… meg kell tennem megegyszer!!! kurva jok a videoid!!! a stilusod utanozhatatlan!!! csak igy tovabb! tobb videot!!!

 3. A szörnycírkuszok nem voltak rosszak a fogyatékosoknak. A cirkuszban elismerést és barátokat kapott. Nem mellesleg nagyon jól fizető állást és önnállóságot.

 4. Köszönöm, remek videó volt ismét!
  Szerintem nem kell elítélni a cirkuszokat, hiszen manapság ugynígy érdekli az embereket az ilyesmi.
  Például ez a videó, mit készítettél.
  A cirkusz sem meglázóbb szerintem, csak azzal jó sokat lehet keresni.

 5. Megkésve de itt vagyok! Kissé kellemetlen volt nézni a videót, valami miatt nekem ez a téma mindig kicsapja a biztosítékot 😅Ámbár király videó lett tesóm! Béke 💪😊🤘

 6. Nekem is így hajlik a térdem és én is fel tudom venni azt a pozíciót amiben Ella élte az élete nagy részét, de én egészségesen is tudom mozgatni és járni is tudok.
  Érdekes videó volt, örülök hogy egy ilyen csatorna az egészségügyet is érinti. Informáló és érdekes videó.

 7. Koszonet a videoért, 30 éve pikkelysomorben szenvedek,ehhez hasonlo torténetek,, segítenek élni,, és hogy lehet rosszabb ♿,
  További sok sikert,
  Udvozlet Prágából

 8. Ez egy irgalmatlan etikai kérdés. Hogy mi a jobb: ha a testi deformitással élőnek módot adunk rá, hogy ha mással nem is tud, de legalább a kinézetével pénzt keressen, vagy vessük meg ezt a fajta vásári mutatványt, de akkor mi lesz azzal, aki máskülönben épp a testi deformitása miatt nem munkaképes, és körülbelül segélyen kell tengődnie?…

  Azt hiszem, a mi korunkban talán épp tartalmakat posztolna az interneten… nem lehet tudni.

  Köszönjük, Cooper.

 9. Nagyon érdekes videó ismételten.
  A nagymamámnak is volt valami nyirokkeringési problémája, nem tudom már pontosan mi lehetett a konkrét baja. Nála nem öltött ekkora méreteket, de azért látszott. 30 éves kora körül már bot segítségével sétált, szegény elég nehezen mozgott, főleg idősebb korára.
  Van egy ismerősöm, akinek az egyik lábán két lábujja nem vált el egymától, összenőve maradtak, de amúgy szinte fel se tűnik, ha nem nézed annyira.
  Egy másik ismerősömnek viszont a keze nem fejlődött (ki) rendesen. Állítólag rózsahimlő fertőzése lett az anyukájának a terhesség alatt. A vírusos fertőzések sok esetben okai az ilyen fejlődési rendellenességeknek. Ezért nem szabad pl herpesz vírus veszélyének sem kitenni a kismamákat, de ugyanígy az összes vírusos himlő és a többi hasonló betegség is veszélyes a magzati fejlődésre.

 10. Köszönjük a videót! Mindig párommal együtt nézzük. Utána másnap én is lepörgetem, lájkolom és kommentelek a saját fiókommal is. Hátha a YT előrébb sorol téged az ajánlott videósok között.

  Nem tudom, hogy mi a szörnyűbb. Az, hogy emberek ilyen deformitásokkal születnek, vagy az, ahogy a többi ember reagál rájuk. Egy egészségesebb társadalomban mindenkinek ismernie kellene, hogy ilyen testi elváltozások léteznek, így amikor szembe kerülnek velük, akkor nem undorral, viszolygással, vagy perverz kíváncsisággal közelednének feléjük. Nem ezek az emberek eltorzultak, hanem az egész világkép a tökéletes emberről a tökéletes világban.

  Párom nagy ID (Investigation Discovery) csatorna rajongó. Egyszer az egyik riportban volt egy nőnek egy nagyon jó mondata, ami megtapadt. "Annyira jól szituált, és helyes pasi volt, nem hittem, hogy ezt képes megtenni". A nő konkrétan végignézte, ahogy a hapi bestiálisan megöli a férjét, őt megerőszakolja, és ezek a gondolatok megerőszakolás közben jártak a fejében. És még mondta is, hogy ha egy csúnya ember lett volna a tettes, akkor biztos, hogy ellenkezik. 🙁

  Ahogy korábban is írtuk páran, és ezt most vicc nélkül mondom. A videóidat kellene vetíteni az iskolákban. A gyerekeket kicsit visszarángatni a Disney szülte álomvilágból és kicsit helyre tenni az énképüket is. Régebben sem véletlenül voltak olyanok a mesék, amilyenek. Azóta sokat szelídültek, a nevelési módszerek is változtak. Ennek köszönhetően a világkép teljesen kifacsarodottá, torzulttá vált. A gyerekeket nem rémítgetni kell, de fel kell készíteni arra, hogy a világ milyen. Ha megérik bennük az elfogadás ezek iránt az emberek iránt, kicsit beszélgetnek velük, és felismerik, hogy így is lehet teljes életet élni … akkor talán nem lennének már tíz év alatt testkép zavarosak, depressziósak, stb. Sokkal elfogadóbbak lennének saját magukkal szemben is.

 11. Értékelem a videódba fektetett munkát, profi. De ez a freakshow… a témaválasztásban is maradj igényes, ne csak a kivitelezésben.

 12. A genetika titokzatos világa…
  Ki tudja,mi történik ilyenkor?
  Borzasztó lehetett/lehet így élni.😢
  Tudom, hogy ma is élnek a Földön rendellenességekkel emberek.
  Nagyon szomorú!
  A videó klassz volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.