Home » A TOP 10 LEGJOBB Film a Világon, amit meg kell nézned az életben – NTF | legjobb filmek listája | Ingyenes zenei oldal Magyarországon

A TOP 10 LEGJOBB Film a Világon, amit meg kell nézned az életben – NTF | legjobb filmek listája | Ingyenes zenei oldal Magyarországon

A TOP 10 LEGJOBB Film a Világon, amit meg kell nézned az életben – NTF | Az összes dalt megtalálhatja weboldalunkon

[penci_button link=”#” icon=”” icon_position=”left” text_color=”#313131″]Nézze meg az alábbi videót[/penci_button]

További információt itt talál: Hungary.xemloibaihat.com/music-video

A témához kapcsolódó képek A TOP 10 LEGJOBB Film a Világon, amit meg kell nézned az életben – NTF

A TOP 10 LEGJOBB Film a Világon, amit meg kell nézned az életben – NTF


A témához kapcsolódó információk legjobb filmek listája

A Top 10 általam legjobbnak tartott film szerepel ezen a listán. A listán szereplő összes filmet nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek, mivel nekem egy olyan élményt nyújtottak és olyan meghatározó szerepet töltöttek be az életemben, hogy csak na. 🙂

A NETREFEL discord szerverét ezen a linken éritek el:

Itt tudunk közösen beszélgetni, játszani, mémeket és videókat küldeni egymásnak, de a legfőbb célunk ezzel, hogy a NETREFEL közösségét közelebb hozzuk egymáshoz. 🙂

Ha tetszett kérlek likeolj, oszd meg és iratkozz fel! 🙂

✌Facebook :

✉Postaláda : [email protected]

✪Instagram :

>>Hungary.xemloibaihat.com, Reméljük, hogy ezek az információk nagy értéket képviselnek az Ön számára

Nagyon szépen köszönjük

Keresés a témához kapcsolódóan legjobb filmek listája.

#TOP #LEGJOBB #Film #Világon #amit #meg #kell #nézned #életben #NTF

top 10,top list,top,top movies,top 10 film,top 10 movie,predator,predator hunting grounds,you,shutter island,Leonardo Di Caprio,Ben Kingsley,Mark Ruffalo,The Color out of space,Nicholas Cage,Cage,horror,thriller,Identity,Sixth Sense,Se7enth,Morgan Freemman,Drakula,Drakula halott és élvezi,HarryPotter,The Lord of the Rings,Pirates of the Caribean,A karib tenger kalózai,Az ördög ügyvédje,Braveheart,A rettenthetetlen

A TOP 10 LEGJOBB Film a Világon, amit meg kell nézned az életben – NTF

legjobb filmek listája.

22 thoughts on “A TOP 10 LEGJOBB Film a Világon, amit meg kell nézned az életben – NTF | legjobb filmek listája | Ingyenes zenei oldal Magyarországon”

 1. Nálam a lista:
  10. Állj mellém (1986)
  9. Volt egyszer egy… Hollywood (2019)
  8. Whiplash (2014)
  7. Jojo nyuszi (2019)
  6. Mad max a harag útja (2015)
  5. 1917 (2019)
  4. Becstelen brigantyk (2009)
  3. Sötét lovag (2008)
  2. Gyűrűk ura a király visszatér (2003)
  1. Szentjánosbogarak sírja (1988)
  Vígaszdíjasok: Csillagok között, Bosszúállók végjáték, Gravitáció, Grand Budapest hotel, Élősködők, Toy story 3, Oroszlánkirály, Dunkirk.

 2. Fenntartásokkal indítottam el a videót, mert nem vagyunk egy korosztály, de kellemes csalódás volt és szépen beszélsz. Ezek közül egyedül a Color Out of Space filmet nem láttam, felveszem a listámba, mert hiszek neked. Mivel azt mondtad érdekel a mi 10-es listánk, ajánlok én is néhányat pár szavas leírással, de én az első helyezettel kezdem.
  1. A platform. – Spanyol horror, thriller. Erős film, görbe tükör az emberi önzőségről, aki nem gondol a holnapra hogy lehet egyszer fent, egyszer lent. Kicsit a Dante poklára is utal modern kivitelezésben.
  2. 13. emelet. – Nem tudom hogy ez volt-e előbb ,vagy a Mátrix, az ötlet hasonlít, de mégsem. Eredeti.
  3. A következő három nap. – Russel Crowe neve elég hozzá, hogy érdemes legyen megnézni. Egy hétköznapi emberből akcióhős lesz amikor a feleségét próbálja megmenteni. Hosszú film, és eleinte vontatottnak tűnik, de ez kell ahhoz hogy a néző megértse a helyzetet. A film második felétől viszont majd' letéptem a karfát.
  4. 127 óra – Megtörtént eseményt dolgoz fel, amikor a túrázó fiú egy kanyonban reked, mert beszorul a karja, és segítségre remény sincs. A film után érdemes rákeresni a valódi hősre, találhatóak vele interjúk.
  5. Elcserélt életek – Itt megint érdemes kiemelnem a főszereplő nevét, Angelina Jolie számomra itt volt a leghitelesebb. Drámai történet, egy percig sem lehet unatkozni.
  6. Ex machina – Lazításként egy kis sci-fi. A mesterséges intelligenciával játszadozó elméletek közül számomra ez volt a leghátborzongatóbb ízléses kivitelezésben.
  7. A mentőexpedíció – Felüdülés volt hogy Ridley Scott nem csak gusztustalan szörnyeket tud gyártani, ez a sztori egyszerűen cuki, és még Matt Damont is megkedveltem. 🙂
  8. 7 élet. – Ha azt mondja az ember, hogy dráma, az ember nem szívesen fog hozzá, de ha azt mondja Will Smith, akkor már rávisz a kíváncsiság. Mindig is szerettem őt, de innentől már tisztelem is. Ő nem csak UFO vadász. Hosszú és elsőre vontatottnak tűnik, de a végén akkora a pofára esés, hogy érdemes kivárni.
  9. Fuss – Zseniális thriller az "önzetlen" anyai szeretetről.
  10. Megtehetek bármit – A végére hagytam ezt az aranyos angol sci-fi vígjátékot, bármikor újra és újra megtudom nézni. Üdítő, szórakoztató, és még tanulsága is van. Ne várjon tőle senki túl sokat, csak egy kis laza esti mesét abszurd helyzetekkel.
  Direkt nem olyanokat szedtem össze ami a csapból is folyik, (mert azt mindenki tudja hogy Eredet és hasonlók) és nem állítom hogy a világ legjobb filmjei, hanem olyanok, amik különböző okoknál fogva megmaradtak bennem, amiken esetleg még másnap is gondolkodtam. Érdemes kicsit mélyebb bugyrokban is kutakodni filmek után, mert nem csak az a jó aminek a legnagyobb reklámot csinálják. Remélem tudtam valamit ajánlani amit még nem láttatok, és tetszeni is fog.

 3. hellosztok valaki nem dutja melyiki film az amikor a foldon egy burok lesz es semmi nem dut be es ki menni es az elejen egy tehemet 2 vág valaki irja mar le a cimet koszonom szepen a segitseket 😀

 4. Fenntartasokkal kezdtem nezni a videot, meggyozodesem volt, hogy ilyen Transformers jellegu hulladekokkal lesz tele, de kellemesen csalodtam.
  Nalam meg a Matrix egyebkent elfert volna a listan es a Bolygo neve halal is.
  Es egy olyan film, ami soha nem ment moziban, megis oriasi, Az oslako

 5. Jonh Q
  Egy asszony illata
  Kereszt apa trilogia
  Csupasz pisztoly trilogia
  Hogy rohanj a vesztedbe
  Szemtől szemben
  300
  Izom agyak
  8 mérföld
  Egyenesen Comtomból
  Kb

 6. Szia! Fiatal korod ellenére, nagyon tetszik a gondolkodásod, képes vagy megragadni a lényeget, a tartalmat a látvány mögött. Nyugodt szívvel ajánlanám Neked az én egyik kedvenc filmemet, amely a Fonalak. kíváncsi lennék a véleményedre. Ez egy poszt-apokaliptikus "dokumentum" stílusú, zene nélküli, mélyen elgondolkodtató angol alkotás, melyet egy időre betiltottak, majd készült egy light amerikai verzió.

Leave a Reply

Your email address will not be published.